Banden

Een band is voor de meeste mensen rond, zwart en een noodzakelijk iets om onder de auto te hebben. Maar een band is veel meer. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. U moet hier dus blindelings op kunnen vertrouwen.

Personenwagenbanden zijn er in allerlei soorten en maten en de kwaliteit van de banden is de afgelopen jaren sterk gestegen:

  • De rolweerstand is verminderd (lager brandstofverbruik)
  • Het geluidsniveau is gedaald
  • De slijtage is sterk verminderd
  • Het stuurgedrag is aanzienlijk verbeterd
  • Het comfort van de banden is sterk toegenomen

Met name een betere rubbersamenstelling, de toepassing van het modernste karkasmateriaal en de opbouw van het loopvlak zorgen ervoor dat een moderne band werkelijk een hightech product is!

Prijs / kwaliteit

De prijs van een band is een belangrijk koopargument voor de consument. Toch wordt de kwaliteit van de technische dienstverlening, de voorlichting en deskundige advisering steeds belangrijker. Vakmanschap en kennis op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen zijn voor hightech producten, zoals banden, onontbeerlijk. Kluinhaar banden service levert banden van alle bekende merken.

Voor betere rijeigenschappen en grotere veiligheid adviseren, zowel bandendeskundigen als consumenten banden, met 2 millimeter profiel te laten vervangen. Controleer de banden ook op eventuele beschadigingen, sneden, scheuren, blaren, ouderdom etc.

Overigens bevelen wij u aan om banden zeker na 6 jaar te vervangen; oude banden brengen de veiligheid ernstig in het geding.

Kluinhaar Bandenservice BV
Hamerstraat 20
7556 MZ Hengelo
Tel +31 74 2436413

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:15 - 17:00
Zaterdag gesloten
info@kluinhaar.com