Velgen

Wij hebben een jarenlange ervaring met lichtmetalen velgen van alle gerenommeerde merken, in alle maten en soorten en in alle prijsklassen.

Met lichtmetalen velgen wordt uw auto een persoonlijkheid met een eigen uitstraling, en het versterkt het individuele karakter van uw auto. Uw persoonlijke smaak is bepalend voor uw keuze.

Technisch gezien hebben lichtmetalen velgen voordelen ten opzichte van standaard stalen velgen. Doordat het onafgeveerde gewicht lager is, wordt het rijcomfort verhoogd. Wanneer u de lichtmetalen velgen combineert met bredere banden, wordt daarnaast de wegligging van uw auto beter en worden de remmen beter gekoeld.

Kluinhaar Bandenservice heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in lichtmetalen velgen met de bijbehorende bredere banden. Montage van de banden gebeurt met speciale apparatuur en met grote deskundigheid zodat de velgen niet beschadigen.

U kunt geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom. Daarnaast kunnen wij u via computersimulatie de velgen van uw keuze onder uw eigen auto laten zien.

Kluinhaar Bandenservice BV
Hamerstraat 20
7556 MZ Hengelo
Tel +31 74 2436413

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:15 - 17:00
Zaterdag gesloten
info@kluinhaar.com